Sök
Stäng denna sökruta.
Sök
Stäng denna sökruta.
184886781 origpic 968a05

Så här gör du!

Hos oss är det enkelt att skapa egna personliga produkter. Inga förkunskaper krävs, alla klarar det! Vi har många färdiga designer där du bara väljer vilket namn eller ord som du vil ha i den färdiga designen. På en del produkter kan du även enkelt välja vilket typsnitt, tryckfärg och tryckplacering du vill ha. 

Eget namn i färdiga designer 
I en färdig design kan du själv välja vilket namn, ord eller siffror som du vill ha i designen. Vi trycker då hela designen som den ser ut på våra bilder, men med det namn, ord eller siffror som du själv väljer. Ett exempel på en sådan produkt är ”T-shirt – Look Perfect”  där du väljer vilka siffror du vill ha, allt annat i designen följder med automatiskt. Du väljer även vilken färg du vill ha på trycket under Tryckfärg. 

Välj Tryckfärg 
Färgsymboler visar vilka olika tryckfärger som finns tillgängliga under respektive produkt. Du väljer den färg som du vill att vi trycker ditt namn med genom att klicka på önskad färgsymbol. 

Välj Typsnitt på namnet 
På en del av våra produkter kan du välja vilket typsnitt du vill ha. Du kan välja mellan flera olika snygga typsnitt som vi visar med bild under produkten. Klicka på det typsnitt som du tycker är snyggast, så trycker vi ditt namn med det typsnittet. Ett exempel på en sådan produkt är ”Hoodie med namn” där du väljer vilket typsnitt du vill att vi trycker ditt namn med. Du väljer även vilken färg du vill ha på trycket under Tryckfärg. 

Egen text i egen design 
Du kan skapa helt egna designer genom att skriva den text som du vill ha. Det finns flera snygga typsnitt att välja mellan till din text. Du klickar på det typsnittet som du tycker är snyggast, så trycker vi hela din text i det typsnittet. Om du vill så kan du även välja till en symbol som trycks under din text. Ett exempel på en sådan produkt är ”Förkläde med egen design”  där du väljer vilken text och vilket typsnitt du vill ha. Du väljer även vilken färg du vill ha på trycket under Tryckfärg. 

Välj Tryckplacering 
På en del av våra produkter kan du välja var du vill ha trycket placerat. Du klickar på det alternativ som du vill ha, så trycker vi ditt namn där du önskar. Ett exempel på en sådan produkt är ”Hoodie med namn” där du väljer var du vill ha trycket placerat.